ز.س
عنوان :

التهاب چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام،من بیماری کرون روده بزرگ دارم،التهاب روده به استخوانها هم وارد شده وبیماری آرتریت روماتوئید هم دارم،قبلا هم چندین بار این اتفاق افتاده والتهاب به چشمم رسیده الان هم اینطور شده ،چشمم تار وخون افتاده وروی حلقه چشمم درد میکنه ،لطفا راهنمایی کنید چه دارویی مصرف کنم،در ضمن من داروهای سولفا سالازین،پردنیزولون5،آزاتیوپرین،انسولین ویکتوزا،لوزارتان 50،متفورمین1000مصرف میکنم.

با توجه بیماری زمینه ای شما بهتر است مراجعه حضوری شود چون گاهی التهاب داخل چشم وجود دارد که باید محل دقیق ان تعیین شود و درمان بر اساس آن است. ولی این علائم که شما میفرمایید بیشتر دال بر خشکی چشم است که با قطره اشک مصنوعی بهبود میابد.

خسته نباشید
من مطمئن هستم یوئیت چشمی دارم ،علائم من دقیقا مثل قبل میباشد که درد به استخوان صورت میزندهمچنین فشار داخلی چشمم هم بالاست به خاطر بیماریهای زمینهای خطر ناکی که دارم نمیتوانم به خاطر کرونا ویزیت حضوری بشوم لطفا کمکم کنید،قطره میدراکس وپردنیزولون روچقدر ودر چه زمانی استفاده کنم.

بهترین رژیم بصورتی که بسیاری ازیووییت ها را پوشش دهد
قطره هماتروپین هر هشت ساعت
قطره بتامتازون هر چهار ساعت
قرص پردنیزولون 50 میلی گرم روزانه بعد غذا
کپسول امپرازول 20 میلی گرم ناشتا

در صورتی که ماسک استفاده کنید و فاصله اجتماعی رعایت بشود بیرون رفتن خطرناک نیست
گفتگو تا چند روز باز میباشد تا روند بهبود را بفرمایید

من در حال حاضرقرص پردنیزولون5میلی 2بار درروز مصرف میکنم،بیشترکنم دوزش رو یا همین خوبه

برای یووییت دوز بالاتر مثل 50 میلی گرم استفاده میکنیم در ابتدا و به تدریج کم میکنیم

🙏