n.s
عنوان :

کرونا

فوق تخصص ریه
سلام خانم دکتر
خواهر من دختری 16 ساله است چند روز پیش ک از حموم بیرون اومد احساس سرما داشت و میگفت خیلی کم گوشم درد میکنه الان چند روز گذشته امروز میگف حالت دلشوره واضطراب دارم و یخورده حالت تهوع داشت و بیحاله و کمی کم تنگی نفس داره بصورت خیلی شدید نه شاید چند ساعت یکبار اما اشتهاش خوبه تب و سرفه و عطسه هم نداره
خواستم بدونم ممکنه مشکوک ب کرونا باشه؟اگر اره باید چیکار کنیم برای قرنطینه خونگی؟ازیترومایسین بهش بدبم؟
البته دو شب پیش بعلت فوت یکی از اشناهامون گریه زیادی کرد خاستم بدونم تنگی نفس ب چیزاهای دیگ غیر کروناهم مربوطه؟

علایم ایشان به نفع کرونا نیست ولی اگر ادامه داشت نیاز به مراجعه به پزشک دارند

ممنونم خانم دکتر البته راستش نمیدونم تنگی نفس من دقیقا تنگی نفس هست یا خیر
بطوری است که چند ساعت یک بار موقع نفس عمیق گیر میکنه
یکمم سرم و گوشم سنگین است انگار التهاب دارد ممکن است بعلت سرماخوردگی بعد حمام باشد چون بعد حمام هم همین حس رو داشتم