م.پ
عنوان :

ورم مفصل انگشت اشاره دست

فوق تخصص روماتولوژی
سلام وقتتون بخیر.
مادر بنده پنجاه و هفت ساله هستند و امروز متوجه شدیم مفصل انگشت وسط ایشان باد کرده و به فرم زیر درآمده. آیا باید حضورا مراجعه شود یا جای نگرانی وجود ندارد؟ و اینکه استراحت بیشتری برای ایشان نیاز هست؟

سلام. وقتتون بخیر. این تغییر شکل ناشی از ارتروز ناخن هست. این حالت قابل برگشت نیست و احتمال درگیری سایر انگشتان هم وجود دارد. هم نیاز به مصرف دارو دارند و هم باید کارهاشون رو کمتر کنند و کمتر از دستاشون استفاده کنند. فشار اوردن و کار کردن زیاد سبب تشدید این علایم میشود. جهت کاهش علایم هم داروهای زیر را باید استفاده کنند

باتوجه به اینکه سن ایشان کم هست در صورت عدم رعایت کردن دچار تغییر شکل و درد در تمام انگشتان خواهند شد. اگر وزنشان هم زیاد هست حتما باید وزنشان را کم کنند

قرص fast run روزی یک عدد
قرص tripleflex روزی یک عدد

این دوتا قرص را مصرف کنند. هم تا حدودو سبب کاهش درد میشود و هم از تشدید علایم جلوگیری میکند

مدت زمان استفاده از این داروها هم نامحدود هست

🙏