ا.م
عنوان :

معده درد

پزشک عمومی
سلام دکتر خوبید خسته نباشید من معده درد زیاد میگیرم الانم از عصر درد میکنه هنوز خوب نشده چه قرصی الان میتونم بخورم خوب بشه؟

سلام سنتون رو نگفتین واسه اینکه حتما پیگیری کنین و جدی بگیرین. درد معده با شربت الومینیوم که از داروخانه تهیه میشه یا قرص جویدنی معمولا ازوم میشه.
سعی کنین لایف استایل و رژیم غذایی رو اصلاح کنین نوشابه حذف و مصرف مایعات نیم ساعت قبل ازغذا تا2ساعت بعد از غذا نباشد. ادویه های تند و سیر وپیاز خام و غذاهای سرخ کردنی و فست فود در دراز مدت روی عملکرد معده تاثیر سوء دارد.

سلام صبح بخیر 22 سالم هست؛من قبلا هم سابقه معده درد داشتم تقریبا یک سال پیش بود مثل همین علائم الان رو داشتم که با قرص خوب شدم کامل الان دوباره 1 2 هفته هست که معده دردم برگشته.
قرص جویدنی دایمتیکون میخوردم قبلا

مصرف سیگار و قلیون و مصرف داروها هم در درد معده بی تاثیر نیس. اگر درد طولانی شده و با قرص و شربت که بدون نسخه هم میتونین تهیه کنین بهتر نشد، حتما به متخصص داخلی مراجعه تا در صورت صلاحدید اندوسکوپی انجام دهند.

بله خیلی ممنون فقط الان من چه قرصی بگیرم استفاده کنم؟
شربت الومینیوم جی رو چجوری استفاده کنم؟

شربت یا قرص جویدنی شربت رو نیم ساعت قبل از غذا یک تا 2قاشق غذاخوری.Al Mg S

🙏
سلام دکتر خوبید،عذر خواهی میکنم من واسم قرص فاموتیدین تجویز کردن این مشکلی نداره مثل رانیتیدین نیست که چون اونو گفتند نخورید

سلام مجدد. نه فاموتیدین مشکلی نداره. از خانواده رانیتیدین هستش ولی ترکیبات سرطانزا نداره

پس ینی من با خیال راحت مصرف کنم دیگه جای نگرانی نیست
خیلی ممنون؛فقط چه موقع مصرف بشه بهتره؟فاموتیدین 40 هستش
2 هفته کافیه؟

معمولا نیم ساعت قبل از غذا توصیه میشه هر 12 ساعت. در صورتی که تهوع پیدا کنین بعد از غذا هم مصرفش بلامانع است

بله،خیلی ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید.
🙏

خواهش میکنم . سالم باشید