س.ا
عنوان :

لرز بدن

متخصص داخلی
سلام،آقای دکتر
من خانمی 22ساله هستم،که حدود یک ماه پیش بایک حمله عصبی از خواب بیدار شدم و تپش قلب داشتم،به پزشک قلب مراجعه کردم ایشون گفتن که اکو ونوار قلب سالم است،بعد چند روز به دکتر گوارش مراجعه کردم ایشون بعد از آندوسکوپی تشخیص معده عصبی دادند
و داروهای امپرازول 40_سرترالین_و تری فلوئوپرازین تجویز کردندو به مدت هشت روز مصرف میکنم
الان مدتیه شبها زمان خواب دچار لرز بدن و تعریق زیاد میشوم و احساس سرما میکنم وگاهی دچار خستگی عضلات میشوم
خواستم بدونم از عوارض دارو هست این مشکلات یاخیر
ضمن اینکه سی تی ریه انجام دادم و سالم بود
ممنون میشم راهنمایی کنید
آیا نیاز به چکاپ کامل دارم?

با سلام این علایمی که ذکر میکنین میتونه از عوارض داروها باشه ولی بسیار نادر هستش، تپش قلب هم دارین شما؟
تب و لرز؟ سرفه؟ تنگی نفس؟

نه،فقط شبها دچار لرز میشوم و احساس سرما میکنم،

به نظر از علایم عصبی باشه ولی اگر امکانش در موقع لرز تبتون رو هم چک بفرمایید

حتما آزمایش از نظر بررسی تیرویید انجام دهید

تب ندارم دکتر فقط دچار لرز میشوم،رفلکس معده هم دارم دکتر
بادماسنج نه ولی اطرافیان به صورت دستی امتحان میکنند
میگویند تب ندارم،گاهی در مواقع استرس خصوصا دچار تپش قلب میشوم آیا این علائم عصبی هستند?

بله بیشتر به علایم عصبی میخوره، تست دمای بدن با دسن دقیق نیست و 50 در صد موارد تب رو منفی نشون میده باید حتما با دماسنج چک بشه،
شما قرص پروپرانولول 10 میلی هر 12 ساعت در صورت فشار خون نرمال مصرف کنید به احتمال زیاد بهبود پیدا خواهید کرد

🙏
دکتر پروپرانول با داروهای مصرفی من تداخلی ندارد?

نه نگران نباشین تداخلی نداره.

🙏