ز.ع
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشد
دخترم 70 روزشه و طبق سونو انجام شده ریفلاکسهای گاستروازفاژیال داره
دخترم شیر خشک ببلاک کامفورت میخورد ولی به دلیل نبودن تو داروخانه ها دو هفته ای هست ببلاک ای آر میخوره و تا به امروز این علائم داره
*بالا امدن شیر توی گلو که استفراغ ندارد و موقع خواب هم باعث پرش و ترس میشود و خواب کمی دارد
*بردن دست به سر و صورت و گوش
*قوسی کردن بدن و عقب بردن سر
*عرق کردن سر
و تشخیص دکتر حساسیت به پروتئین های گاوی است و داروی امپرازول و شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور داده است
و وزن دخترم موقع تولد 3200 و الان 4300 است
آیا تشخیص شما با توجه به این که هیچ خونی توی مدفوعش دیده نشده حساسیت به پروتئین های گاوی است؟
و این شیر خشک پپتی جونیور با توجه به رقیق بودن و احتمال بالا اوردن مناسب است؟
اگر مناسب است و همان علائم ذکر شده را داشت راهکار شما چیست؟
ممنون

سلام خیر به نظر نمی رسد کودک آلرژی به کازیبن داشته باشد واست علائم مربوط به آلرژی به لاکتوز هستند
تست مدفوع میتواند نشان دهد کودک آلرژی,به لاکتوز دارد یا کازیبن

شیرهای بدون لاکتوز یا کامفورت برای این کودکان مناسب,تر خواهد بود
برای کنترل ریفلاکس بدون دارو باید شرایط,انتی ریفلاکس را مطالعه و رعایت کنید و درصورت ادامه علائم نیاز به درمان دارویی با بکلوفن و نکسیوم خواهد بود