م.ح
عنوان :

قطره آهن فروسیس

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام من حدودا دو هفته است قطره آهن فروسیس برای نوزاد ده ماهم گرفتم قبلا از قطره آهن فروزمال استفاده میکردم روش نخونده بودم حالا دیدم که باید داخل یخچال بعد از باز شدن نگهداری بشه خیلی نگران شدم مشکلی پیش نیمده آیا اثر دارویی از بین میره یا حالت خراب پیدا میکنه تغییر رنگ و ظاهر نداده خواهشا راهنمایی کنین
کلا قطره ها بعد از باز شدن در یخچال نگهدازی بشن ؟ قطره آهن فروسیس هم باید در یخچال نگهدازی بشه؟ چه فرقی بین قطره فروسیس و فروزمال وجود داره؟

با سلام
وقتی در قطره باز میشه با توجه به اینکه احتمال الودگی و فاسد شدن بالا میره باید تو یخچال باشه ، با توجه به اینکه تغییر رنگ ظاهری و فیزیکی نداه جای نگرانی نیست ولی بهتره مصرفش رو قطع کنید و یه قطره ی جدید رو شروع کنید

فرق فروزمال و فروسیس چیه چرا فروزمال نگفته بعد از باز شدن در یخچال نگهداری شود؟ اونها هم که نگفته در یخچال باز هم بعد باز شدن در یخچال نگهداری کنیم میزان آهن هر دو فروسیس و فروزمال یکیه؟

بستگی داره
باید همیشه توضیحات روی جلد رو بخونید
بعضی هاش یخچالیه که حتمن روش مینویسه و بعضی ها در دمای محیط نگه داری میشه
قطره ی فروسیس و فروزومال هر دو حاوی اهن هستن ولی در فروزمال آهن بصورت لیپوزومال هست ( یعنی روش یه روکش داره که مانع سیاه شدن دندان و عوارض گوارشی میشه)

ببخشید یک سوال دیگه همسرم به جای ویتوکیدز اینو خریده این مولتی ویتامین خوبه؟
شرمنده این آخرین سوال منه

بله عزیزم فرقی با هم ندارن فقط شرکت سازنده شون باهم فرق داره از نظر ترکیبات یکی هستن
اگه بچه تون میخوره و با طعمش مشکل نداره همینم خوبه