ث.ح
عنوان :

آزمایش

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام دختر ده ساله دارم یک سال تحت نظر دکتر آمپول جلوگیری از بلوغ رو زده و در کنارش مکمل کلسی پاور هم مصرف می کنه آزمایش کامل براش انجام دادیم د3 خونش پایین هست لطف کنید آزمایش رو ببینید و راهنمایی کنید ممنون

سلام
آزمایش هورمونی انجام ندادید ، ولی در آزمایشات انجام شده، آهن و ویتامین دی پایین دارید، و به صورت خفیف کم کاری تیرویید .

چه دارویی تجویز میکنید؟
چند تا وتا کی این داروها رو بخوره؟

کپسول ویتامین دی؛ 50000 واحد ؛ هر هفته یکعدد به مدت 8 هفته و سپس هر دو هفته یکعدد
کپسول فیفول هر شب یک عدد تا سه ماه

🙏