م.ش
عنوان :

بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر دختر من 7 ماهه است رفلاکس پنهان داره پودر اس امپرازول شبها استفاده میکنه ولی بسیار بد غذاست تقریبا هیچی نمیخوره تنوع غذایی هم داره و از 4 ماهگی غذای کمکی رو براش شروع کردم یک ماه خوب غذا خورد ولی بعدش بسیار بد میخوره یا اصلا نمیخوره وهمه رو پرت میکنه بیرون شیر هم خیلی کم میخوره شربت نئو زینک با آد و قطره سیدرال هم میدم .چهار دست وپا هم میره خواستم برای افزایش اشتها چی بهش بدم؟؟ زینک تاثیر نداره. وزنش 7800 هست و زمان تولد 3600 بود..شیر خشک هم تروویتال ای ار میدم جمعا تو روز شاید220 سیسی شیر خشک بخوره تقریبا بدون غدا .ممنون از پاسخگویتون.

سلام
فاصله بین شیر و غذا باید حداقل 2 ساعت باشد واگر بی,اشتهایی به علت بالا بودن اسید معده باشد باید بجای امپرازول روزی دوبار 1/5 سی سی شربت گاویسکون بدهید

🙏