ر.ر
عنوان :

رگه های قرمز چشم

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر.رایان راعی 14ماه و 10روز .پرونده 4048
آقای دکتر رایان دوهفته پیش کنار چشمش بسمت داخل رگه های قرمز افتاده بود که گفتم شاید بخاطر بد خوابیدنش باشه.چون داشت دندون آسیاب در میاورد بد خواب شده بود.که الان خوب شده ولی تقریبا4-5روزه توی چشمش به سمت خارج (داخل عکس مشخصه)رگه های قرمز افتاده.نیاز هست حضوری خدممتون برسیم برای معاینه؟؟؟
در ضمن فقط 2روز پیش چشماش رو مالش میداد و الان دیگه دست نمیزنه

سلام این مورد ناخنک چشم است و بی خطر به خاطر الرژی یا نور خورشید قطره بتامتازون چشمی هر 8 ساعت دو قطره بریزید خوب شد بتدریج قطع کنید

🙏