M.R
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکترخسته نباشیدچقدرویزیتتون روگرون کردید
آقای دکتر من چند وقته تحت نظرشماهستم.ازفروردین99به تجویزشماهفته ای2عددقرص راکوتان واسه جوشای صورتم میخورم.تاالان33عددخوردم و آزمایش کبددادم مشکلی نبود جواب آزمایش روواستون فرستادم.جوشای صورتم خوب شده ولی جای جوشام مونده و وقتی گرمیجات میخورم درحدیکی دوتاجوش میزنم.تاکی باید قرص راکوتان رو مصرف کنم؟

سلام
روز خوش
دختر از صورت هم عکس بفرست لطفاً

آقای دکتر عکس فرستادم
آقای دکتر میشه جواب بدین؟

عالیه خدا رو شکر
هفته ای دوتا رو که قطع نکن ادامه بده
شبها سرم ویتامین سی پریم برن
و صبح و عصر محلول ضد جوش evrin

میتونم لیزرموهای زائدانجام بدم؟به جزموهای صورت.فقط بدن
واینکه چندوقت دیگه راجع به مصرف قرصم بهتون مراجعه کنم؟

بله لیزر مشکلی نداره
دوماه دیگه حرف بزنیم

🙏
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر.من تحت نظرشماهستم و6ماهه هفته ای دوتا راکوتان مصرف میکنم.این هم عکس صورتم خداروشکر خیلی بهترشده.آیا به مصرف راکوتان ادامه بدم؟

سلام
شب خوش
مجرد هستی؟
جوش جدید نمیزنی؟

بله مجردم.نه نمیزنم فقط نزدیک پریود یکی دوتامیزنم
بعدازقطع مصرف جوشام برنمیگرده؟

هنوز زود است که قرص رو قطع کنی دخترم تا عید ادامه بده هفته ای دوتا را