ن.س
عنوان :

شوک عصبی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
باسلام .چندروز قبل درگیریه لفظی بین من وهمسرم اتفاق افتاد از ان روز به بعد سمت چپ بدن همسرم درد میکند ازجمله پا ودست و سرش .ومیگوید یک چشمم کمی تارمیبیند واز انروز دوبار از گوشش خون امده است .هرچقدر اصرار میکنم دکتر نمیرود .درظاهرحالش خوب است می نشیند و سرکار میرودو.... ولی من نگرانم .ایا شوهرم سکته کرده است؟ اگربله چکار باید بکند خطرناک هست یانه؟ شوهرم 62سال دارد.باتشکر از پاسختان

سلام

یا توجه به علائمی که می فرمایید بایستی توسط متخصص معاینه شود