س.م
عنوان :

حالت تهوع بیمار که 4 ماه پیش خونریزی مغزی داشتن

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام
آقای دکتر پدر بنده بیمار شما هستن در تاریخ 18 اسفند 98 دچار خونریزی مغزی شدن و در تاریخ 16 فروردین از بیمارستان پیامبران ترخیص شدن،
در تاریخ 20 تیر ماه وقت ویزیت داشتن که به علت کرونا تا الان نتونستیم بیایم خدمتتون
پدرم در حال حاضر شهرستان هستن و امروز قرار هست بیایم تهران و خدمت برسیم برای ویزیت
دو روز پیش و دیروز بعد از شنیدن خبر فوت یکی از نزدیکان دچار حالت تهوع و استفراغ شدن
با توجه به مسیر طولانی تا تهران(700 کیلومتر) ترس از این دارم که در مسیر دوباره دچار استفراغ بشن
سوالم از جنابعالی این هست که ،ممکنه دوباره مشکلشون تکرار شده باشه ،و اینکه داروی خاصی لازم هست تا تهران استفاده کنن که دچار استفراغ نشن
و آیا این استفراغ نشانه ی بدی نیست ؟و خطر ناک نیست ؟

سلام. بعیده مساله خاصی باشه. فشارخونش رو کنترل کنید تا 14 و یا کمتر باشه
قرص اندانسترون روزی سه بار بدید تا استفراغ کنترل بشه
بنظرم مساله نگران کننده ای نیست

از روز ترخیص تا امروز فشار خونشون بیشتر از 14 نشده
و اینکه میشه قرص متوکلوپرامید یا سیتریزین یا انتی هیستامین که در منزل موجود هست استفاده کنن ؟
قندشون هم ناشتا زیر 110 هست
اولین بار که به علت خونریزی مغزی بستری شدند ،بعد از استفراغ بود به همین دلیل ما استفراغ کردن ایشون ترس داریم .

بله، متوکلوپرامید خوبه. روزی حداکثر دوبار بخورند
معمولا اینطور نیست که خونریزی مغزی بدون فشار بالا مجدد تکرار بشه

🙏
ببخشید قرص اندانسترون قبل یا بعد از غذا مصرف شود؟
تا چه زمانی مصرف شود ؟
سلام
وقت بخیر
ببخشید آقای دکتر دو روز هست که پدرم وقتی از خواب بیدار میشن حالت تهوع دارن و فشارشون به 14 میرسه (ناشتا) و بعدداز گذاشتن قرص زیر زبانی فشارشون پایین میاد
و اینکه وقتی زمان قرصهاشون نزدیک میشه فشارشون تقریبا 13 میشه ووقتی قرص استفاده می کنن فشارشون خوب میشه
سوال بنده این هست که اگر احیانا فراموش کنن که قرصهاشون رو استفاده کنن خطر ناکه ؟
حالت تهوع ناشتا و فشار 14 ناشتا خطرناک نیست ؟
5 ماه هست که از خونریزی مغزی ایشون گذشته
اسمشون سید مرسل میرعسگری هست و دو هفته پیش مطب خدمت رسیدیم
علت حالت تهوع ایشون چه چیزی هست ؟ که وقتی فشارشون 14 هست حالت تهوع دارن
میشه خواهش کنم جواب آخرین سوال رو هم بفرمایید ؟

تهوع ربطی به خونریزی مغزی قدیمی ندارد. میتواند بخاطر مشکلات گوارشی و یا استرس باشد. فشارخون 14 تهوع نمیدهد

سلام وقت بخیر
آقای دکتر پدرم تا یک ماه پیش روند درمانشون خوب پیش می رفت اما الان خیلی ضعف بدنی دارن و سرگیجه هاشون برگشته و زیاد می خوابن ،خیلی افسرده و بی اشتها شدن
سه هفته یش مطب خدمت رسیدیم آیا دوباره نیاز به ویزیت دارند ؟ و یا دارویی برای سرگیجه و کم اشتهایی و افسردگی نیاز هست ؟
و اینکه میشه از روش نوروفیدبک که در اینستاگرام در موردش صحبت کردید برای ایشون استفاده کرد ؟

سلام. مجددا بیارید ویزیتشون کنم. بهتره بیمارستان بیارید که اگر لازم بود نقشه مغزی هم بگیریم

بله حتما
ببخشید چه روزی بیایم خدمتتون ، که اگر لازم بود نقشه مغزی انجام بشه همزمان با ویریت باشه که نخوایم در اوضاع کرونا دو بار به بیمارستان مراجعه کنیم ؟

روزها و ساعتهای کلینیک بنده در بیمارستان
یکشنبه 14:30 تا 15:30
چهارشنبه 9 تا 10
پنجشنبه 11 تا 12

کلینیک شلوغ است و بهتر است یکساعت قبل از شروع آنجا باشید تا نوبت برسد

سلام فردا (یکشنبه ) بیمارستان تشریف دارید خدمت برسیم ؟
سیستم نوبت دهی گفت مرخصی هستید .
سلام وقت بخیر
آقای دکتر تقریبا دو هفته پدرم رو برای ویزیت آوردم بیمارستان خدمتتون به دلیل افسردگی کم اشتهایی وحالت تهوع
نقشه مغزی گرفته شد و سی تی اسکن انجام شد
فرمودید سی تی مشکلی نداره ولی نقشه مغزی نشون میده که ایشون افسردگی دارن
قرص سیتالوتد20 و دمپریدون 10 به قزصهاشون اضافه کردید و قرص لیپوفیکس20 رو حذف کردی .
الان فشارشون از 13 پایینتر نمیاد به نظر شما مشکلشون چیه ؟
قندشون 100 تا 110 هست
والسارتان 80 نصف صبح و نصف شب
عکس بقیه قرصها رو ارسال می کنم
والسارتان 80 نصف صبح نصف شب
شما والسلرتان 40 تجویز کردید ولی داروخانه موجود نداشتن
والسارتان 80 گرفتیم نصف صبح نصف شب
همین قرص رو بخورن؟

چون فشار کمی بالاست، والسارتان 80 را یکعدد صبح و یکعدد شب بخورند

چشم ببخشید وقتتون رو گرفتم .
آقای دکتر امروز دوباره پدرم استفراغ کردن و فشارشون روی بیست بود
قرص زیر زبان براشون گذاشتیم فشارشون اومد پایین
به نظر شما علت استفراغشون چیه ؟
کار خاصی لازم هست انجام بدیم ؟
به نظر شما مربوط به افسردگیشون میشه ؟
همچنان کم اشتها و بی حوصله هستن و کمی لیشتر که غذا می خورن حالت تهوع دارن
آیا لازم هست که پیش روانپزشک ببریمشون ؟
پدرم میگن سرشون رو که حرکت میدن سرگیجه دارن و حالت تهوع میگیرن
اوایل که از بیمارستان مرخص شده بودن سرگیجه داشتن ولی بعد از یکی دو ماه بهتر شدن البته اون زمان قرص سرگیجه می خوردند .
الان نیاز هست که قرص سرگیجه بخورند ؟

شرایطی که بنده معاینه کردم نشان دهنده افسردگی بود. اثر داروها بعد از سه هفته شروع میشود. ولی دکتر گوارش هم ایشان را بابت استفراغ باید ویزیت کنند

سلام خسته نباشید
آقای دکتر برای تنظیم خواب اگر این قرص (که قبلا شما تجویز فرموده بودید وبعد قطع کردید )
دوباره شروع کنند و مصرف کنند با قرصهای دیگرشون تداخل نداره ؟
سلام وقت بخیر خسته نباشید

آقای دکتر فشار پدرم خیلی نوسان داره صبح ناشتا فشارشون بین 13 و 14 هست. و اگر قرص زیر زبان نذاریم استفراغ می کنن
پیش متخصص گوارش بردیم مشکل خاصی نداشتن و سونوگرافی کل شکم براشون نوشتن که جوابش رو براتون ارسال می کنم
قرص افسردگیشون هم که عکسش رو براتون ارسال می کنم روزی یک عدد حدود 25 روز هست که استفاده می کنن

سوال بنده از شما اینه که با توجه به اینکه طبق فرمایش شما ،سی تی اسکن و نقشه مغزی انجام شد و سی تی مشکلی نداشت و فقط فرمودید افسردگی دارن
به نظر شما به چه علت ایشون نوسان فشار خون و استفراغ دارن و کم اشتها افسرده کم تحرک کم حرف و کم حوصله هستن و ضعف عمومی بدن دارن آیا به همین شکل باید ادامه بدن تا خوب بشن ؟
قرص فشار خون والسارتان 40 صبح و شب کامل
می خورند

سلان. والزارتان را 80 میلی صبح و شب بدهید. اگر جواب نداد توسط پزشک قلب داروهای فشار را تنظیم کنید. اگر افسردگی اصلا فرقی نکرده، مجدد بیاورید ویزیت کنم

من اشتباه گفتم تقریبا 25 روز هست که والزارتان 80 صبح و شب کامل می خورند .
ولی با این حال فشارشون نوسان داره و بین 13 و 14 هست
در بیمارستان پیامبران پیش کدام دکتر قلب ببریم ؟
یکشنبه میارم خدمتتون برای ویزیت
چشم لطف کردید