ا.ط
عنوان :

اسهال و دلپیچه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
شادمانی هستم خانم دکتر که مهرگان بودم...48ساعته دلپیچه های شدید و هر1ساعت دفعه اسهال آب دارم کل شکم و اندام پایین تنم درد داره طبق دستور شما مهرگان nstگرفتن سونو کردم نرمال بود ولی کلا دردم جوریه گریه میکنم

سلام عزیزم من قزوین نیستم حتما مجدد بیمارستان مراجعه کن هم معاینه بشی که درد زایمان نباشه و بعدش بری اورژانس پیش پزشک که از نظر اسهال بررسی بشی

حتما برو بیمارستان اول یه معاینه بشی بمن اطلاع بدن

خانم دکتر آزمایشی که فرمودید انجام دادن گفتن داخل خونم عفونت هست
دردام نسبت به دیشب کمتر شده ،دفعم هم کمتر شده

به پزشک اورژانس سپرده بودم به دکتر عفونی بده البته خودم پیگیری کردم میدونم بهت آزیترومایسین و لوپرامید دادن

داروهاتو استفاده کن و خوب استراحت کن و مایعات زیاد بخور بنظرم فردا حضوری برو مطب دکتر صاحب نظر سه راه شهرداریه از نظر کرونا یه نظر سنجی ازش بگیر برای اطرافیانت مهمه که قرنطینه باشی اگه مشکوک باشی

در هر صورت یه مشاوره بکنی با دکتر صاحب نظر خیلی خوبه

🙏
بله حتما میرم.ولی کاملا خوب شدم