ث.ک
عنوان :

صدای پر پر در گوش سمت راست

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام خسته نباشید از دیروز صدا بر بر تو کوش سمت راستم میاد انکار ی بروانه تو کوشمه جکار کنم علتش جی هست؟
صداش مثه نبض میمونه

سلام وقت بخیر شنوایی تون خوبه؟سرگیجه ندارین؟چه موقع این صداهاهست شب یاروز؟احساس کیپی وپری گوش ندارین؟

بله شنوایم خوبه سرکیجه هم ندارم هم شب هست هم روز ن احساس بری کوش هم ندارم فقط مث نبض صدا میده داخل کوشم

واگه ادامه پیداکرد. باتوجه به یه طرفه بودنش هم معاینه گوش وهم ام ارا انجام بدین

صدای گوش علت مختلفی داره بایدبررسی بشین

به مدت یه هفته قرص آلپرازولام نیم شبی یه عددمصرف کنید. درصورت عدم بهبودی کارهایی که خدمتتون گفتم انجام بدین