ن.و
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام. پسر من شیر خشکیه و از روز اول آپتامیل میخورد که خوب بود فقط نفخش زیاد بود و یبوست میگرفت اما مدفوع خردلی و بدون مشکلی داشت. از وقتی واکسن دو ماهگی روز زد یا دقیقا از دوماهگی امتناع از شیر خوردنش شروع شد. تو بیداری خیلی کم میخورد. شیر خشکشم عوض کردم و نان اوپتی پرو دادم. همون روز که اوپتی پرو دادم بعد از چند روز پدفوع کرد اما سبز خیلی تیره مایل به خاکستری بود. و تا مدتها سبز تیره باقی موند. بعد از یکماه یعنی از سه ماهگی دکترش تشخیص رفلاکس داد و امپرازول ساختنی داد ولی شیرخشک عوض نکرد. دو ماه امپرازول خورد بهتر بود ولی هموز هم خوب نبود و خیلی کم توی بیداری شیر میخورد. بعد از دوماه چون شنیده بودم امپرازول مانع جذب کلسیم میشه و اینکه هنوز علت نمیزد داروشو خودم قطع کردم. تقریبا یکماهه که دارو نمیخوره اما علائم رفلاکسش برگشته. مدفوعش بعد از دوماه کم کم زرد شده اما گاهی سبز هم داخلش هست و به ندرت خلط هم دیدم داخل مدفوعش اما خون نه. خودم برام سوال پیش اومد که شاید رفلاکسش آلرژیک باشه. چطور مطمئن بشم آلرژی نیست؟ و چه کنم؟ الان بعد از شیر خوردن بی قراری میکنه و اذیت میشه و خوب نمیتونه شیر بخوره. البته با این وجود توی خواب بهش شیر دادم و خداروشکر وزن و قدش خوبه. الان 6 ماهگی حدودا 8.5 الی 9 کیلو وزنشه و قدش 68 و دورسر 43.5. به نطرتون آزمایش مدفوع بدم؟ به آزمایشگاه بگم چه نوع آزمایشی؟ و اینکه شیر خشک ha یا ar امتحان کنم براش؟
راستی میلی هم به غذای کمکی نداره. فعلا فرنی و حریره دادم که دوست نداره ولی پوره سیب زمینی کمی میخوره . چیزهای دیگه هنوز امتحان نکردم

سلام قطع دارو میتواند باعث سوختگی مری یا بندرت زخم مری بشود که دراین نوارو درمان طولانی مدت نیاز خواهد بود

تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده انجام دهید تا نوع سی خشک مناسب مشخص شود

تست اسید معده و یا مشاهده مستقیم مری برای زخم یا سوختگی کمک کننده خواهد بود
انتی,اسید را برای کودکان ریفلاکسی باید تا حدود یک سالگی بدهید

غذای این کودکان بجز لعاب برنج و حریره بادام و شیر و محصولات دارای,شیر گاو آزاد است
تست آلرژی,از ماه 7 به بعد قابل انجام است

🙏