پ.پ
عنوان :

ندول ریه

فوق تخصص ریه
با سلام مادرم 68ساله هستن از فروردین سرفه های ممتد دارن اوایل اردیبهشت اسکن انجام دادن تشخیص ندول ریه دادن گفتن اول مرداد اسکن مجدد بشه تا ببینن ندول رشد داره یا نه تو اسکن جدید ندول بزرگ شده و احتمال کویید 19 دادن میخوام بدونم آیا کنید میتونه باعث ایجاد یا رشد ندول بشه ؟ یا بهم ارتباطی ندارن . آیا کرونا جدیده یا خوب شده و آثارش مونده ؟احتمال بیشتر شدن آثار کرونا هست ؟ایا احتمال بدخیمی وجود داره ؟ تصاویر اسکن رو هم میفرستم ممنونم

سلام سرفه ایشان چه تغییری کرده ؟تب و علائم عفونت ویروسی دارند؟سیگار مصرف میکنند ؟بیماری دیگری دارند؟اسکن قبلی را هم بفرستید

الان سرفه ندارند علامتی هم ندارن سیگار مصرف نمی کنن اسکن قبلی فقط جوابش هست که فرستادم
ناراحتی قلبی دارن چند سال پیش درد داشتن با قرص های زیرزبونی خوب میشد گرفتگی عروق ندارن ولی دیابت دارن فشارخون ندارن
الان مشکل خاصی برای قلبشون ندارن بخاطر دیابت چند ماه یکبار پیش متخصص قلب می رن
خانم دکتر آیا کرونا میتونه باعث ایجاد یا رشد ندول بشه ؟

ندول ریوی مقوله جدا از کرونا هست

و من رشدی در ندول نمیبینم سی تی ایشان نکته ای به نفع کرونا ندارد البته سی تی کامل فرستاده نشده و صرفا نمیشود با سی تی تشخیص کرونا گذاشت

در کل بررسی ندول نیاز به مقایسه عکسها توسط یک نفر و تشخیص کرونا مبتنی بر علایم ازمایش خون و مخاط بینی و حلق و سی تی است

🙏