س.م
عنوان :

ندیدن

متخصص چشم پزشکی
پدرم بعد عمل لوز المعده ترشحاتش قطع نشد و دکتر سه ماهی براش سرم قندی نوشت،ماه دوم چشماش اب مروارید شد اونی که خونریزی نداشت رو عمل کردیم دکتر گفت خونریزی اون یکی کم شده هر وقت این کامل خوب شد اون یکی رو بیارید عمل کنم بابام بیمارستاان بستری شد و نشد ببرم عمل کنن تو این دوماههم چشماش خوب بود امروز از ساعت ده یهو چشماش ندید قندشم رو 230،تو بیمارستان کنترل میکنن .میخواستم بدونم مشکل چیه ایا این ندیدا دایمیه؟
چقدر احتمال نابینایی دایمی هست

سلام عزیزم خوبیدشما؟ببینیدکاهش دیدناگهانی علت مختلفی داره.اینوه سریه ساعت خاصی دیدکم شده مهمه.حتمن بایدمعاینه بشن.ممکنه خونریزی یاگرفتگی رگ چشمی باشه.اگرعلت دیدآب مرواریدباشه قابل برگشت هست کاملن عزیزم.کجاتشریف دارید؟

بیمارستان فیروزگر دارن انتقال میدن برای معاینه حضرت رسول نورو میبینه

دقیقن بهترین کارهمین هستش.نگران نباشید.حتمن بمن اطلاع بدیدنتیجه معاینه رو.واگرعکس گرفتن برای من بفرستید.نگران نباشیدعزیزم

احتمال نابینایی دایمی چقدره

حتمن بایدمعاینه بشن.اگرمشکل عروقی وگرفتگی رگ وجودداشته باشه احتمال برگشت دیدکم هستش.ولی نابینانمیشن

خانم دکتر امروز بردمشون بیمارستان حضرت رسول گفتن چشماش مشکلی نداره مغز و اعصابم ام ار ای کرد میگن مشکلی نداره میتونه مشکل از جای دیگه یا دارویی چیزی باشه

سلام.خداروشکر.نه مشکل دارویی که نیس.احتمالن همون آب مرواریدهستش.همینکه معاینه نرمال بوده خیلی عالیه