س.ق
عنوان :

تب و اسهال استفراغ

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید پسر بچه یازده ماهه ام پریشب تب کرد 38,5 درجه بود شیاف میذاشتیم پایین نمیومد بردیم دکتر بیمارستان کودکان تهران استامینوفن فقط دادن از فرداش اسهال شروع شد بردیم بازم دکتر شربت آموکسی کلاو دادن و قرص دیازپام و شیاف ،واسش آزمایش هم خواستن برگشتیم خونه ولی تبو به سختی پایین میاوردیم از امروز استفراغم میکنه همسرم ک رفتن جواب آزمایشو بگیرن گفتن با توجه به علائم و جواب آزمایش مشکوک به کروناس باید بچه رو بیارید بستری کنیم میخواستم نظر شمارو بد ونم که چیکار کنیم

سلام
احتمال کرونا در این سن زیاد است
درمان سرمایه با مترونیدازول و سفکسیم تا یک هفته همراه با پروبیوتیک و تب بر در موارد خفیف کافی است ولی در موارد شدید یا بی حالی. کم آبی بدن و ضعف یا تب طول کشیده بیشتر از 4 روز نیاز به بستری در کودکان خواهد بود

سلام
این علائم احتمال کرونا در این سن را مطرح می کند
موارد خفیف شامل درمان در منزل یا تب برها , شربت مترونیدازول و سفکسیم روزی دوبار تا یک هفته و پروبیوتیک خواهد بود

ولی درصورت اسهال شدید. بی حالی. تب بالای 4 روز و کم آبی بدن نیاز به بستری خواهد بود