ن.خ
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر خسته نباشید
پسر من از ی ماهگی به خاطر رفلاکس پنهان که تشخیص پزشک بود اس امپرازول رو مصرف میکرد و باز هم تو هفته ی بار رو بالا میاورد الان که سه ماه و بیستو چهار روز داره دو هفته پیش ما دارو رو قطع کردیم چون حس میکردم بدون دارو کمتر بالا میاره بچه اصلا شیر نمیخورد بعد از قطع دارو رفتیم پزشک داروی نکسیوم رو تجویز کردن الان دکتر چهار روزه داره استفاده میکنه شیر خوردنش کمی بهتر شده اما عین 4 روز رو بالا اورده صبح من نصف نکسیوم صبح و نصف شب میدم الان موندم قطع کنم نکسیوم رو مجدد اس امپرازول بدم چیکار کنم دکتر خیلی اذیت میشه بچه
دکتر وزنش هم 9500
دکتر منظورم از اس امپرازول همون ایرانی بود مه ساشه هست ریفلازول هم نوشته روش اون رو از ابتدا میدادم
الان میترسم از این که 4 روز صبخ پشت هم داره بالا میاره ... برگردم به همون ابتداریفلازول رو بدم یا این نکسیوم رو ؟ نظرتون برام مهمه
من چه کنم دکتر

سلام اس انپرازول یا نکسیوم دارو های انتی اسید هستند و تاثیری روی استفراغ ندارند ضمن رعایت شرایط انتی ریفلاکس با نظر پزشک معالج از دارو های انتی ریفلاکس مانند موتیلیوم یا بکلوفن باید استفاده شود