s.g
عنوان :

اچ ای وی

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام خانم اقا جانپور
ببخشید من باز وقتتونو میگیرم من امروز حین تمرین تو باشگاه پای یکی از هم باشگاهیام خورد به ارنجم و ناخن پای ایشون باعث شد پوست دستم کنده بشه اولش چند قطره خون اومد بعدش بند اومد و دیگه خونی نیومد عکسشم الان براتون میفرستم ایا این زخم امکان انتقال اچ ای وی و رو داره یا بیش از حد نگرانم ?
تشکر
اولش 1_2 قطره خون از اومد بعدش خونش بند اومد

باید از طریق این زخم خون شخص مبتلا به شما منتقل بشه که ا چج ای وی بگیرید..ناخن که باعث انتقال اچ آی وی نمیشه..با باید گاز گرفته باشه و بزاق آلوده به مقدار زیاد وارد زخم بشه

و یا اینکه خون شخص الوده به مقدار فراوان روش ریخته باشه که همچین چیزی امکانپذیر نیست

اگر فقط ناخن ایشون به پا خورده و اینقدر خونریزی داده .دلیلی برای انتقال اچ آی وی وجود نداره

سلام تشکر بله فقط ناخن پای ایشون به دستم خورد و وقتی پای ایشونو دیدم اثری از خون نبود پس جای نگرانی نیستش?
خیلی تشکر لطف کردید