m.ت
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
آقای دکتر سلام عرض کردم خسته نباشید.من سه روز هست دستهام و یه مقدار روی پاهام اینجوری شده که عکسشو براتون ارسال میکنم میخوام بدونم از چی هست.خیلی اذیت دارم میشم.من حدود یک هفته پیش به خاطر میگرنم دکتر به من سه قرص پراپرانول.دپاکین و نورتریپتیلین دادن که چهار شب خوردم و سه شنبه شب و چهارشنبه صبح نصف دپاکین خوردم از چهارشنبه اینجوری شدم ولی همون چهارشنبه قطع کردم دپاکین رو و از دیشب بقیه قرصامو.ولی این عارضه پوستی داره بیشتر میشه.لطفا راهنمایی کنید منو ممنونم

سلام
شب خوش
خارش داره؟
داخل دهان زخم نداره؟

خارش یه مقدار یه کم میسوزه
داخل دهانم زخم ندارم اصلا
مثل حالتی که پوست دست کشیده بشه
و التهاب داره

پماد فلوسینولون روزی دوبار بزنید و قرص فکسوفنادین 60 صبح و شب بخورید
بعد از دو سه روز اگر بهتر نبود حضورا به متخصص پوست مراجعه کنید

آقای دکتر حساسیت به دارو هست ؟

ممکنه
ممکنه هم یه حساسیت معمولی باشه

آخه داروهایی که الان دکتر داده من چند سال پیش هم مصرف میکردم برای همین به دارو شک کردم.داروهامو بخورم؟

نه فعلا
بزارید خوب خوب که شد،اون داروها رو کم کم ،یکی یکی شروع کنید تا بفهمیم کدوم یکی متهمه

بسیار بسیار متشکرم پاینده و برقرار باشید