آ.ش
عنوان :

EMS

متخصص پزشکی ورزشی
سلام وقتتون بخیر
من حدود 14 15 جلسه لاغری با دستگاه EMS انجام دادم. روی قسمت بازو پالس زیادی رو تحمل میکردم، و هنگام زدن پالس شوک زیادی به زیر بغلم وارد میشد.
میخوام بدونم این شوک و پالس برای تحریک غدد لنفاوی زیر بغل خطر ناک نیست؟
باعث تحریک نمیشه؟

سلام.
تاثیر دستگاه EMSبر لاغری هنوز مشخص نیست . ولی مطالعات انجام شده هنوز خطری بر روی غدد لنفاوی را نشان نداده اند

این دستگاه به چه منظوری پس کاربرد دارد؟

این دستگاه تجاری سازی شده برای فیزیوتراپی است که در بسیاری از کشور ها هم مثل ایران ازش استفاده میشه ولی تاییدیه علمی ندارد

🙏