س.ع
عنوان :

آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام روزتون بخیر
دکتر الان مدتی میشه که دست چپم کهیر زده ، از یک نقطه روی مچ دستم شروع شد و الان انگار حرکت کرده باشه بازوم درگیر شده و به شدت خارش داره و شب ها و صبح به عطسه و آبریزش بینی دارم
البته قبلا هم سابقه داشتم و بدون درمان برطرف شده ولی الان نزدیک سه ماه میشه که این علایم رو دارم

سلام،البته تصویری که فرستادید واضح نیست،لطفا تصویر بهتری بفرستید.
موارد زیر کمک میکند.
اسپری بینی،فلومیست،صبح و شب،یکپاف،هر سوراخ بینی
قرص نئوتادین،هر 12 ساعت،یکعدد

بیشتر ازینکه کهیر باشه،شبیه محل گزش یا اگزما هست،
لطفا لوسیون کالامین 8 درصد،رو روزی دوبار استفاده کنید.

ممنون دکتر نمیدونم تصویر واضح هست ، پوست دستم ملتهب
🙏