م.ن
عنوان :

برجستگی روی زبان

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام خسته نباشید.من یکی دو روزه متوجه چندتا برجستگی در انتهای زبانم شدم که درد نداره و مشکل خاصی هم ندارم اما نگرانم خیلی ممکنه راهنماییم بفرمایید

در افرادی که آلرژی و ریفلاکس معده دارند اینها برجسته میشن ومهم نیستند

آلرژی و یا ریفلاکس احتمالی باید درمان بشه

جناب آقای دکتر پرزهای روی زبونم رو نمیگم .ته زبونم 5 6 تا مث ابسه برامده شده فک کنم تو عکس واضح نیست
بی نهایت ممنون از پاسخ گوییتون
پس نیازی به درمان نداره؟ چون از وقتی دیدم خیلی نگرانم

فقط اگه مشکل آلرژی یا ریفلاکس دارید درمانش کنید

یک دنیا ممنونم
🙏