ا.ا
عنوان :

کبودی پوست پا

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام و خسته نباشید
پدرم 83 سال دارد و بیماری تیرویید و فشار خون و دیابت دارند و چند سال عمل قلب باز هم انجام دادند
مدت 3 ماهی مشود که جای کش جوراب کبود شده و از بین نمیرود علت و درمان را لطف میفرمایید
(در عکس قسمت دایره ای شکل مد نظر است قسمت های دیگر برای عمل قلب باز و رگ گیری است)

سلام معمولا این لکه های پوستی در زمینه تروما یا استاز عروقی بوجود میاید و لکه ها ممکنه از بین نروند و پایدار باشند البته نیازمند ویزیت یک متخصص جراحی هستند

ببخشید پس ربطی به سفت بودن کش جوراب یا دیابت ندارد؟

چرا اتفاقا این مشکل در زمینه دیابت رخ میدهد ولی جای نگرانی نداره اما از نظر وضعیت خونرسانی پا باید معاینه شوند

🙏