ا.ع
عنوان :

کم کاری تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خسته نباشید
خانم دکتر من 3سال پیش متوجه شدم کم کاری تیروئید دارم،(32سالم هست خانم و متاهل) ،tshام حدود 8،9بود ،دکتر داخلی لووترکسین تجویز کرد، لووترکسین 100روزی یکی برای 2ماه خوردم tsh ام زیر 1 شد،1ماه بعدش روزی نصف قرص که tsh ام صفر شده بود،بعد از از اون متخصص غدد رفتم که گفتن لازم نیست قرص بخوری تا زمان بارداری
الان اخرین آزمایشم بعد 2سال واس چکاب tsh ام 11.5 بود، T4 وT3نرمال و ANTI TPOهم 2سال پیش 309 بود
بنظر شما چکار کنم؟دوباره قرص مصرف کنم و اینکه شاید سال بعد قصد بارداری داشته باشم کی باید شروع به مصرف قرص کنم
خیلی ممنون
54کیلو،قد 160

با توجه به افزایش tsh بهتره دارو شروع بشه دو روز هفته 100و بقیه روزها 50 و 2تا3 ماه بعد مجدد tsh چک بشه

این قرص باید ناشتا خورده بشه درسته؟
من 3روز در هفته شب کارم اگه نتونم ناشتا بخورم مشکلی داره؟

هر زمانی که حدود 5 ساعت قبل و حدود نیم ساعت بعد از مصرف قرص معده خالی باشه می تونید قرص رو میل کنید

🙏