ف.ک
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق
باسلام
جناب دکتر بنده خانم51ساله هستم،یکسال و نیم پیش بدلیل فشار خون بالا(17) به دکتر قلب وعروق مراجعه کردم،و انژیو انجام دادم،وتست ورزش انجام دادم تا زمانی که تست روانجام نداده بودم قلبم انقد درگیر مشکل نشده بود. بعد ازخوردن قرص لوزافارم واسپرین دچار تپش قلب شدم،طبق گفته های پزشک یکی از دریچه های قلبم منبسط شده و تپش قلب خارجی داشتم، بعداز ان به مدت 6_7ماهه قرص کنکورکور 2/5mlاستفاده میکردم ولی یکمدت قرص کنکور خارجی پیدا نشد ودکتر قرص کاردیلول روبمدت یک هفته به جای کنکورکو تجویز کردن(وگفتن بعدیک هفته اگر تپش برطرف نشد بستری بشم تاعلتش رو پیدا کنن)، بعداز 4روز تپش قلبم برطرف شد اما طبق دستورپزشک یک هفته ادامه دادم ولی در روز 8 احساس دردوسوزش وتیرکشیدن میکنم.علت وراه حلش چیه?سپاسگزارم.

سلام
علت تپش قلب و درد سوزشی مربوط به رگ های قلب شما نیست و علت آن مختصری افتادگی دریچه میترال است
در صورتی که اضطراب یا کم خونی داشته باشید این علائم شدیدتر می شوند
می توانید پروپرانولول ده میلیگرم صبح و شب استفاده کنید و باید از نظر کمخونی و مشکلات تیرویید بررسی شوید