ک.ا
عنوان :

چشم قرمز

پزشک عمومی
خواهرم حدودا سه هفته پیش کرونا گرفته و من در ارتباط بودم باهاش و همچنین همسرم هم حدودا دو هفته س علایم کرونا رو داره حالا من از دیروز یکی از چشمام قرمز شده احتمال اینکه کرونا باشه وجود داره ؟

احتمال کرونا همیشه هست چون به هرحال کل جوامع درگیرشن ولی اگه سوالتون اینه که قرمزی چشم به تنهایی چقد میتونه علامت کرونا باشه جواب اینه که خیلی کم