ا.ش
عنوان :

ورم و قرمزی چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ قرنیه سگما ...
سلام پسر 11 ساله من یکی از چشمهاش از صبح ورم کرده و روی خط مژه کمی قرمزی داره. دردش میگه یه کم هست. دیروز احتمالا دست آلوده به چشمش زده. ما دو روز دیگه مسافر هستیم با هواپیما و طولانی. اونور هم 2 هفته قرنطینه و عدم امکان دسترسی به پزشک و دارو. خواستم هر دارویی برای شستشو یا عفونت لازمه اینجا بگیرم براش اگر بدتر بشه داشته باشیم . ممنون
تازه امروز شروع شده ولی میخوام اگر بشه درمان و زود شروع کنم یا حداقل بدونم داروش چیه اگر بدتر شد

قطره کلوبیوتیک هر 6 ساعت و پماد اریترومایسین هر شب لبه پلک و با شامپو بچه هر روز صبح شسته شود

🙏