ت.ر
عنوان :

مشاوره آلرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام آقای دکتر. من بیمار شما بودم در مطب که به خاطر کرونا اینجا از مشورتتون استفاده میکنم. من حدودا دو سال هست تحت نظر شما هستم. ابتدا به خاطر کهیر و درماتیت مراجعه کردم که تلفست و ایرکاست مصرف میکردم بعد چند ماه بعد متعاقب یه سرماخوردگی با سرفه های شدید مراجعه کردم که چند روز پردنیزولون مصرف کردم و طولانی تلفست و ایرکاست مصرف کردم به تدریج دوز تلفست رو کم کردید و ایرکاست هم چنان بود.من دیگه مشکل خاصی نداشتم تا اینکه آخرین مراجعه که حدودا مهر بود گفتم میخوام برای بارداری اقدام کنم مجاز هست این داروها شما فرمودید تمام داروهامو قطع کنم و فقط لتیزن مصرف کنم شبی یک عدد و بعد مراجعه کنم. حالا سوالم این هست که با توجه به اینکه لتیزن ممنوع هست در بارداری، من چیکار باید بکنم، چون امتحان کردم حتی یک شب لتیزن نخورم خارش ها و حساسیتم شروع میشه بدنم میخاره و قرمز میشه. آزمایشات دو سری آخر رو پیوست میکنم

سلام
لتیزن در بارداری مجاز است.برای راهنمایی بیشتر نیاز است بر اساس پرونده اظهار نظر کنم،با مطب تماس بگیرید.