..K
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص ریه
سلام خسته نباشین .ببخشید من چند وقته نمیتونم راحت نفس بکشم ماه پیش به خاطر کرونا ازمایش خون دادم ولی منفی بود .احساس میکنم بینی ام هم کیپه .هیچ علائم دیگه ای ندارم و اینکه این مشکل دائم نیست گاهی اوقاته . نمیدونم مشکل از ریه هامه یا بینی که سنگین نفس میکشم میشه راهنماییم کنین

سلام. احتمالا مشکل آلرژی دارید. بهتره به یک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید تا بینی شما رو معاینه کنند. اگر پولیپ نبود باید تست تنفس بدین.

تست تنفس یعنی ممکنه به خاطر ریه هام باشه اخه گاهی اوقات سر درد دارم و ببخشید وقتی بینیمو میشورم نفسم بهتر میشه

در صورتی علتش از بینی و سینوس نباشه باید ریه بررسی بشه

🙏