م.ز
عنوان :

اتمام قرنطینه

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
در تاریخ 8 تیر ماه به کرونا مبتلا شدم ، سی تی اسکن ریه نشاندهنده درگیری خفیف ریه و تست pcr دادم که مثبت بود ، علائم گلو درد ، بدن درد ، ضعف جسمانی و عضلانی بود ، همچنین از دست دادن حس بویایی و چشایی؛ در تاریخ 99/05/01 اقدام به انجام تست pcr و آنتی بادی کردم که منفی بود و آنتی بادی هم تولید شد؛
علائمی مانند درد مفاصل(علی الخصوص زانو)، خستگی و کمی ضعف دارم هنوز ؛ همچنین احساس میکنم گلوم هنوز خوب نشده و گوشم گرفته ، می خواستم بدونم آیا بنده در این حالت و با این علائم هنوز ناقل هستم ؟ و چه زمانی توانم را بدست خواهم آورد؟