ر.م
عنوان :

دارو

متخصص روانپزشکی
سلام.دیروز شما قرص آلپرازوم تجویز کردید. دیشب اولین شب بود که خوردم خیلی بیقرار تر شدم.اصلا خوابم نبرد تا صبح

سلام.اگر باخوردن الپرازولام،کلونازپام،لورازپام یا داروهای این دسته بیقرار میشوید،احتمالا از نظر سوخت و ساز کبدی به این دسته داروها پاسخ متفاوتی دارید،بنابراین برای درمان بی خوابی ترازدون50یا هیدروکسی زین25 یا10بخورید.