ژ.ر
عنوان :

ورم ساق پا

متخصص قلب و عروق
سلام ، رجبی هستم ، پدرم از بیماران شما است و 89 سال سن دارد ، چند سال قبل سکته ی قلبی کرده و در یکی از عروق قلبش استنت تعبیه شده است ، اخیرا ساق پای ایشان ورم کرده به صورتی که با زحمت می تواند کفشش را بپوشد، سوالم از شما این است که آیا این ورم می تواند از عوارض بیماری قلبی ایشان باشد. با تشکر

سلام بله اگه نارسایی قلبی داشته باشند، میتونه باشه
کلا ورم پا به چند دلیل میتونه باشه
1. واریس
2.نارسایی قلبی
3. نارسایی کلیه
4. زیاد نشستن روی مبل و صندلی
5.داروها خصوصا آملودیپین

ببخشید دیر جواب دادم
ایران نیستم، ساعت ها برعکسه

سلام ، داروهایی که شما برای ایشان تجویز کرده اید:
سوستاک6/4 ،آتورو استاتین40 ، لوزار25،آسپیرین ، متورال 50
در ضمن آزمایش خون ایشان را هم شما در مطب ملاحظه کرده و فرموده اید مشکل کلیه ندارد.
سوالم این است آیا امکان تعویض یا اضافه کردن دارو ها برای حل مشکل ورم پای ایشان وجود دارد ؟
با تشکر.
سلام مجدد و عرض پوزش قرص ازتیکول 10 از قلم افتاده بود .

هیدروکلروتیازید 50 میلی صبحها 1/2 مصرف کنند

سلام وتشکر از لطف شما،با توجه به اینکه فشار ایشون در حال حاضر با داروهای شما تنظیم شده ، آیا این دز اضافه فشارشون رو پایین نمی اورد؟
🙏