م.ع
عنوان :

دل پیچه شدید و بیرون روی

متخصص داخلی
سلام جناب دکتر من از روز جمعه دل درد و دل پیچه شدیدی گرفتم همراه با بیرون روی. انقدر دل پیچه شدید بود که گفتم 100% کروناست و مجبور شدم بیمارستان مراجعه کنم و دکتر سرم و یکی دو تا آمپول تجویز کرد که تا فرداش بیرون رویم قطع شد ولی دل پیچم ادامه داره البته با شدت کمتر.همچنین دکتر بهم یک آزمایشی داد برای باکتری روده و معده که گفت از تو این آزمایشت معلوم میشه کروناست یا نه الان جوابش رو گرفتم که با توجه به این شرایط صلاح دیدم به جای مراجعه حضوری آنلاین از شما کمک بخوام.میشه لطفا آزمایشم رو بررسی بفرمایید که آیا کروناست یا خیر و اینکه برم تست بدم یا نه ممنونم

سلام،آزمایشاتتون خوبه ونشانی ازکرونانیست ،اگرعلایم ادامه داشت ct ریه انجام بدید وکشت pcrته حلق