ف.ا
عنوان :

گرفتگی بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام و خسته نباشید
من مدتیه که با تنفس از راه بینی دچار مشکل شدم و شبا تو خواب خیلی اذیت میشم، حالتی که انگار یکی راه بینیمو گرفته و من نمیتونم نفس بکشم ..میخواستم علتش رو بدونم..

سلام. اخیرا ضربه ای چیزی نخورده بینیتون؟ حساسیت به چیزی ندارین؟

نه ولی من حدودا 4 سال پیش تصادف کردم و بینیمو عمل جراحی شکستگی انجام دادم
حساسیت به چیزی هم ندارم ..
ممکنه این مشکل من ربطی به تصادف و عمل چند سال پیشم داشته باشه؟

ممکنه طی اون ضربه که خوردید تیغه بینی یا دیواره های طرفی بینی تکان خورده باشند و راه تنفس را تنگ کرده باشند. از طرفی ممکن هست که فقط به علت ورم مخاطی راه نفس شما تنگ شده باشه. برای اینکه دقیق تر بتونم نظر بدم نیاز به معاینه هست

اگر یکی از این موارد باشه برای درمانش باید چیکار کنم؟؟

اگر تنگی راه بینی ساختاری باشه برای رفعش ممکنه نیاز به جراحی باشه ولی اگر بخاطر ورم مخاط باشه با دارو و نهایتا یک سری اقدامات اولیه قابل حل هست

من اطلاعی در مورد ورم مخاطی ندارم میشه در موردش توضیح بدید؟

داخل بینی همه انسانها مخاط وجود داره که به علتهای مختلف مثل عفونت یا حساسیت ممکنه متورم بشه

مثلاً شما وقتی سرما میخوری این ورم مخاطی هست که باعث گرفتگی بینی میشه

درسته..علائم خاصی داره؟

علامت اصلی این هست که انسداد راه بینی همیشگی نیست بعضی مواقع باز میشه و بعضی مواقع بسته میشه

من برای جواب قطعی حضوری مراجعه کنم؟

معاینه برای جواب دقیقتر لازم هست بله

🙏