ر.ع
عنوان :

دست

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی دست
ساعد دست دخترم مادر زاد کوتاه است الان 11 سالشه خیلی براش نگرانم حتی خودش هم خیلی اذیت میشه آیا راهی برای عملش هست
آقای دکتر فقط از شما جواب میخوام تو رو خدا هر کاری میشه براش انجام بدین میگه من مدرسه نمیرم اصلا با بچه ها بازی نمیکنه مشکل دستشویی رفتنش زیاد شده
سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید جواب چی شد
سلام خسته نباشید ببخشید جواب چی شد آقای دکتر

متاسفانه برای این نوع ناهنجاری مادرزادی نمیشه کاری کرد ، و درمانی نداره

🙏