ف.ک
عنوان :

تالاسمی مینور دارم و خیلی ضعف میکنم

متخصص تغذیه و رژیم درمانی
سلام من 21 سال سن دارم و ضعف شدیدی توی بدنم حس میکنم. از پله بالارفتن برای من عذابه. ورزش کردن خیلی بیشتر اذیتم میکنه سردرد میگیرم سرگیجه حالت تهوع حتی یکبار تا مرحله غش کردن هم رفتم. فعالیت توی خونه که ی ذره کار کنم فورا خسته میشم میخواستم ببینم اگر قرص یا رژیم خاصی نیاز هست داشته باشم تا یکم بهتر بشم بهم بگید
آزمایش هایی هست که تازگی انجام دادم گفتم شاید کمکتون کنه
من مشکلات هورمونی هم دارم که در آزمایشات هست

سلام وقت بخیر
شما کمبود شدید ویتامین دی دارید و علاوه بر کم خونی آزنیم های کبدیتون هم بالاست

برای کاهش انزیم های کبدی کپسول کورکومین روزی یک عدد مصرف کنید

برای درمان کمبود ویتامین دی
تا هشت هفته هر هفته یه پرل ویتامین دی 50 هزار واحد بخورید
بعد ماهانه یک عدد

برای درمان کم خونی حتما مکمل هماتینیک شبی یک عدد یا اکتی آیرون شبی یک عدد میل کنید

برای کم خونی مصرف این مکمل دائم هست؟
رژیم خاصی یا مصرف مواد غذایی خاصی برای بهتر شدن کم خونی پیشنهاد میدید؟
آنزیم های کبد چه دلیلی میتونه داشته باشه برای رعایت بیشتر میپرسم

چند وقت منظم بخورید تا بعد ازمایش بدید

برای درمان کم خونی گوش قرمز جگر حبوبات و... رو میتونید استفادا کنید

اطلاعات کامل و جامع در پیج اینستاگرامی اینجانب
@dr_radfar_diet

مصرف فست فود ها و بیخوابی و قندهای ساده و شیرینجات نوشابه ها و اب میوه های صنعتی یا چاقی باعث افزایش اون میشه