ف.ف
عنوان :

جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
چرادرمان قطعی ندار،بعدی دوره خبشدم بازشروعشده ،روآکوتان خوردم میکروlpl انجام دادم خب نشدم ،پیش متخصص هم رفتم الانکه افتضاحترشده،یمدت ی محبوبم هم میزدم ک الکلی بود

با سلام
اکنه صورت شما شدید و از فرم ندولوکیستیک است لازم است تحت نظر یک متخصص به مدت 6 ماه تا یکسال تحت درمان اکوتان قرار بگیرید و بعداهسته قطع شود

20 درصد افراد مجددا عود دارند که باید یک دوره دیگر 6 ماهه تکرار شود حین درمان هردوماه نیاز به ازمایش خون است

شمااادارویی تجویزنمیکنید؟
🙏

راکوتان احتیاج به داروی ترکیبی ندارد ازمایش خون جدید بفرستید ببینم شامل انزیم های کبدی و چربی خون

انجام پیلینگ سالیسیلیک اسید در شرایط استریل توسط متخصص پوست هم خوب است

آقای دکترالان نیازی نیست من دیگ پیش متخصص برم؟

حتما نیاز هست عزیزم شما باید از نزدیک و با مراجعات دوماهه و چکاب دوره ای زیر نظر متخصص پوست دارو را ادامه بدهید بین 6 ماه تا یکسال