ا.ژ
عنوان :

استخوان درد شدید

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام من استخوان درد شدید دارم ودکتر برام آزمایش واسکن استخوان نوشته به نظر شما اسکن انجام بدم از عوارضش میترسم چون چندبار هم رادیولوژی انجام دادم میترسم تزریق واشعه ان مضر باشه وبعد اسکن نزدیک دختر 15 ساله ام میتوانم باشم به نظر شما اسکن انجام بدم یاهمان آزمایش کافیه
خانم دکتر هر درد شدیدی در استخوان میشه نشانه سرطان باشه من خیلی نگرانم درد بیشتر در ناحیه گردن وستون فقرات وبالا تنه دارم
در ران پاها وکنار زانوها از داخل هم درد دارم
سلام 40
من شنبه برای اسکن بهم وقت دادن ایا انجام بدم یا برای بدن مضره
الان به نظر شما چیکار کنم

من تخصص پزشکتون رو نمیدونم اگر بررسی کامل انجام داده انجام بدید

متخصص خون وسرطان هستن
برای مضر بودن اشعه اسکن کمی نگرانم