A.e
عنوان :

ریفلاکس میکروب و آلرژی

فوق تخصص گوارش و کبد
باسلام بنده کم کاری تیرویید مادرزادی دارم 12 ساله دچار ریفلاکس شدم و 4 ساله رینیت آلرژیک دارم 7 سال نکسیوم میخوردم کاملا کنترل شده بودم از سال 94 که نکسیوم نایاب شد و دچار میکروب معده شدم منم کلا دیگه هیچ کدوم از خانواده پرازولارو نتونستم تحمل کنم بهم نمیسازن دیگه با رانینتیدین علائمم رو کاهش میدادم بصورت موقتی از اون سالی که پرازولارو قطع کرد و دچار میکروب شدم دور زبونم و دهنم همش قرمز میشه التهاب پیدا میکنه میسوزه دچار طپش قلب میشم آقای دکتر مشکلات آلرژیمو که شمل آبریزش بینی و عطسه میشه دو ساله با فاموتیدین یا خوردن مرتب نکسیوم که از خارج برام میاوردن میخوردم کنترل میکردم آقای دکتر بنظر شما این علائم آلرژی و زبونم از ریفلاکسه یا آلرژیه ؟؟؟؟ آزمایش خون دادم لطفا مطالعه میکنید همراه با آندو و جواب پاتولوژیم؟؟؟ میشه یه داروی آهنم بهم پیشنهاد که عارضه گوارشی نداشته باشه . آقای دکتر تقریبا چهار ماهه دارم هرشب فامو میخورم همراه با کلونازپام ولی اصلا هیچ فرقی نکردم

با سلام. در آزمایشات کمبود ویتامین دی و کم کاری تیروئید دارید. باید ویتامین دی هفتگی و داروی لوتیروکسین روزانه 1.5 عدد صبح زود مصرف کنید. در خصوص ریفلاکس هم باید همان نکسیوم یا ام زول 40 قبل از صبحانه استفاده کنید.

آقای دکتر من قرص لووتیروکسین رو بیشتر 100 میل نمیتونم بخورم چون طپش قلب برام میاره ویتامین دی هم ماهی یه دونه 50000 میخورم فرتین خونمم پایینه امکانش هست برام یه داروی آهن که کمترین عوارض گوارشی رو داشته باشته باشه تجویز کنید چون من روده تحریک پذیر و یبوست هم دارم

با دکتر غدد در خصوص کم کاری تیروئید مشورت کنید چون دوز مصرفی کم هست. برای کم خونی هم کپسول فیفول استفاده کنید.

روزی یک عدد. البته فریتین خیلی پایین نیست.

سوال آخرم اینه آقای دکتر مشکلات زبون و دهنم مربوط ب آلرژیه یا اسید معده اس ؟؟؟؟ چون آزمایش آلرژیم ظاهرا منفی بود

بیشتر ناشی از اسید معده است