ش.ع
عنوان :

قرص مدروکسی پروژسترون

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید
مامان من قبل عید سونو گرافی انجام داد و اندمترش بالا بود دکتر قرص مدروکسی دادن استفاده کردن و خونریزی شدید داشتن که با مفنامیک اسید کنترل شد به خاطر کرونا نتونستیم دوباره بریم سونو بعد از حدودا چهار ماه رفتیم برای سونو و دکتر گفتن که مشکل حل شده. نیاز به کورتاژ تشخیصی نیست و قرص دادن دوباره ویتامین د و قرص کم خونی و مدروکسی که قرار شد شونزده روز بعد از شروع روز اول پریود استفاده کنه(قبل از این که بریم سونو مامانم زیر سینه کنار معده احساس میکرد ورم کرد که سونو شکم انجام دادیم که گفتن ی خالی هست که باید ام ار ای و ازمایش بشه تا ببینم چی هست البته حدسشون به همانژیم بوده. )اصلا قرص ضد بارداری استفاده نکردن،فعلا به خاطر این شرایط ما برای اسکن نرفتیم الان موقع استفاده از قرص مدروکسی هست به نظر شما با این مشکل کبد ما اینو شروع کنیم یا نه؟
کیست و فیبرومم داشتن

هیچ دارویی مصرف نکنید ،درمورد همانژیوم کبد که مربوط به جراح عمومی میشه ولی در مورد کیست تخمدان حتما ازمایش خون باید بدید وپیگیری با سی تی،تهران هستید؟

بله تهران هستیم.ازمایش هم دادیم کم خونی داشتن
قرص د3 دادن و قرص ferrodin

ازمایش خاصی هست تومور مارکر که مطمین بشی خوشخیمه

کبد؟

تهران به مطب دکتر میترا مدرس گیلانی یا دکتر اعظم السادات موسوی مراجعه کنید چون فلوشیپ انکولوژی زنان هستند ودرمان میشوید