ف.م
عنوان :

قرمزی و التهاب و حساسیت و خشکی پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر خوب هستید وقتتون ب خیر من حدود یک سال هستش که پوستم حساس و ملتهب و قرمز و خشک شده اول گوشه ی لبم ی دایره بود خشکی و مدام رفته رفته بزرگترشد و دوتا گونه هامو درگیر کرده و پیش چند تا دکتر رفتم و مشاوره گرفتم صورتم متاسفانه چروک و افتادگی هو بهش اضافه شد و پمادهای کورتونی و بتامتازون دادند و مرطوب کننده پوست قرمز بایودرما و svrو حتی یکی از دکترا هم بهم گفت مدام باید ترمیم کننده اون بزنم ولی همه ی اینا خوب بود تا وقتی استفادشون میکردم و بعدش دوباره برمی گشت و بدتر شد و خشک تر هم شد من واقعا نیاز ب کمک و راهنمایی شما بزرگوار دارم
ببخشید آقای دکتر ریزش مو هم خیلی دارم

سلام
روز خوش
دخترم سرت شوره نمیده؟

نه آقای دکتر فقط بعضی اوقات بشدت سرم گرم میشه و یکم التهاب داره

بعد از حمام یا جای گرم یا موقع عصبانیت صورتت سرخ میشه؟

بله آقای دکتر بعد حمام و موقع عصبانیت و استرس قرمز تر میشه آفای دکتر یکمم لک صورت زدم

کرم elidel. صبح و عصر و ژل مترونیدازول شبها بزنید
پماد هوایی که کورتون داره هرگز نزنید

آقای دکتر تا چند مدت و اینکه مرطوب کننده چی بزنم و ی سوال دیگه کرم پودر چه شرکتی مناسبه برام؟ ممنون میشم بهم بگید بزرگواری میکنید

دوماه
مرطوب کننده سیگل
کرم آرایشی netactive gilbeaute

🙏
سلام آقای دکتر خوب هستید وقتتون ب خیر ببخشید دوباره مزاحم شدم
آقای دکتر من این دوتا محصولی که معرفی کردید رو میزنم احساس میکنم داره صورتم لک میزنه
آقای دکتر بعد از اینکه کرم الیدل رو میزنم پوستم هنوز خشکه و انگار رو صورتم جذب نمیشه و داره چروک تر میشه پوستم
میشه کمکم کنید لطفا

سلام
اوایلش طبیعیه دخترم
الیدل رو با مرطوب کننده قاطی کن و بزن تا خشکی کمتر بشه

🙏
سلام وقتتون ب خیر جناب آقای دکتر
ببخشید من برآم ی مشکلی پیش اومده من صورتم داره لک قهوه ای میزنه ب نظر شما برای ژل مترونیدازول هست یا کرم ضدآفتاب رنگی و یا کرم الیدل
میشه ی کرم. دیگه هم بگید من لک نزم

سلام
مال هیچکدوم نیست
کرم depiderm uriageبرای لک برن

الان میتونم استفاده کنم آقای دکتر یا بعد یکماه درمانم
آقای دکتر بعد زدن کرم ضد لک باید حتما هر دوساعت کرم ضدآفتاب بزنم
آقای دکتر ی چیزی بگم؟ من صورتمو با چی بشورم و پاک کنم من در حال حاضر از پن بایودرما برای شستن کرم رنگی از صورتم استفاده میکنم مشکلی نداره میشه ی پن بهتر بهم معرفی کنید لطفا
🙏
ممنونم از شما بزرگوارید