ز.م
عنوان :

پیگیری داروها

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر باشه ، من قبل از کرونا اومدم پیشتون و برام آزمایش نوشید بعدش از اینجا راهنماییم کردید الان دوره سوم داروهام تموم شده ولی متاسفانه تهران نیستم که بتونم بیام پیشتون ،
خواستم ازتون راهنمایی بگیرم که الان باید چکار کنم ؟
داروهام داخل تصویر هست
سپاس فراوان

سلام اگه سه دوره سیپروترون کامپاند را مصرف کردین دیگه مصرف نکنین فقط هر شب قرص اسپیرنولاکتون 25میلی را مصرف کنین و سه دوره بعد از مصرف سیپروترون آزمایشات هورمونی را تکرار کنین