م.س
عنوان :

لکنت زبان

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان
سلام. دخترم 2 سال و 5 ماه سن داره که حدود 2 ماهه لکنت زبان گرفته .اوایل فقط کلمه شکلات رو با حرکات صورت و لکنت میگفت اما الان کل کلمات رو با لکنت میگه و الان 2 روزه حتی به همه چیز میگه این اسم اون جسم رو نمیگه و اشاره میکنه حتی دستشوییش رو هم نمیگه . فقط میگه آره، بله .البته خودم احساس میکنم که چون دیده ما حساس شدیم خودش از قصد درست صحبت نمیکنه. وقتی عصبانی میشه هم داد میزنه و دندوناش روی هم فشار میده . حدودا دو ماه پیش شربت مترونیدازول خورد که دقیقا چند روز بعد این اتفاق براش افتاد که از عوارضش لکنت زبان هم هست. البته یه مشاجره کوتاهی هم با همسرم داشتم که نگرانم به خاطر اون باشه.خیلی هم بیقرار شده .

سلام وقت بخیر
اصلا نگران تباشید علت استرس محیطی میباشد
باهاش اروم صحبت کنید
شعر بهش یاد بدید و بخونه
خواب را اصلاح کنید زود بخوابد ساعت 9 تا 10 و زود بیدار بشود
با هاش نقاشی بکشید
تلویزیون و بازیهای کامپیوتری رو محدود کنید حد اکثر 1 تا2 ساعت در روز
در صورتیکه بعد یک ماه علایم برطرف نشد جهت شروع دارو درمانی مراجعه داشته باشید

🙏