ع.ف
عنوان :

گشادی دریچه قلب

فوق تخصص قلب و عروق و فلوشیپ اکو کا ...
سلام خسته نباشید. من گشادی دریچه قلب دارم 26سالمه پیش دکتر رفتم و یک مدتی قرص خوردم ولی بدتر شدم. تمام علائم دریچه قلبم و دارم مثل تنگی نفس. درد قلب و شانه وسوزس. سوزش دست و پا. چندبار کار سخت انجام دادم که تا پای مرگ رفتم به شکلی که دراز کشیدم رو زمین و نفسم بالا نمیامد و عرق سرد کردم نمی تونستم بشینم باید دراز میکشیدم. و شب تا صبح درد داشتم واسه کار سختی که انجام داده بودم. درکل بیکار هستم و علائم رو دارم هر روز بعضی وقتا هم هفتگی. ایا قرص مسکن می خورم واسه درد بد ممنون از شما
مال دوسال پیشه

البته در اکو دو سال پیش اشاره ای به گشادی دریچه نشده و کلا نرمال گزارش شده!

اگر نتیجه همه این بررسی ها نرمال بود ، قلبتون مشکلی نداره و ممکنه علائمتون عصبی باشه

گفتن خفیف هست. یعنی من کار سختی که انجام دادم. وبعدش درحد مرگ نفس تنگی گرفتم مال اعصاب؟!

به هر حال احتمالش هست. ما یک اختلال اضطرابی عصبی داریم به اسم پانیک اتک. بیمار دچار نفس تنگی شدید و احساس مرگ میشه. بررسی قلبی انجام میدیم و می بینیم هیچ مشکلی نیست. با تجویز داروی ضد اضطراب مشکل بیمار بر طرف میشه

اگر واقعا مربوط به قلب باشه معمولا خود بخود برطرف نمیشه و شما کارتون به بیمارستان میکشه! در حالی که شما با آرامش نشستید و دارید با من صحبت میکنید

ان شاءالله که همینطور باشه یاعلی

خودتون هم دارید میگید فعالیت سنگین انجام دادید و به نفس تنگی شدید افتادید

گاهی بدن پس از مدتی بی تحرکی و بی فعالیتی ، و بعد انجام فعالیت سنگین ناگهانی این طور پاسخ میده

خب من کار سنگیم این بود گودال تو حیاط واسه درخت اوردم اینجور شدم

اگر مشکل قلبی داشته باشید ، در این بررسیهایی که عرض کردم خودش رو نشون میده

🙏
نه ندارم تشکر