س.و
عنوان :

اگزما و آفتاب سوختگی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر. من دستم قبلا نسبت به خاک و مواد شیمیایی ... حساسیت داشت و گاهی حتی تو گرمای داخل ماشین هم دستم قرمز میشد و می سوخت.
اما دیروز تو پارک زیر آفتاب نه چندان شدید، به شدت سوخته و ملتهب و قرمزه و خارش و سوزش داره.صورتمم کمی سوخته.
البته دو سه بار مگاکورت و بتامتازون زدم و همینطور کرم باریج که برای بعد از آفتاب سوختگی هست، تا الان که جواب نگرفتم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام
کرم تریامسینولون هر شب تا 15شب
قرص نئوتادین 5میلی هر صبح و شب تا یک هفته
کرم ساختنی گلیسرین 20٪ اوره 1٪ زینک اکساید3٪ اوسرین76٪ دستها فعلا دائما و بعدا هر شب با این کرم ساختنی چرب شود