ز.ب
عنوان :

حساسیت پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وخسته نباشید من یه هفته میشه پا و دستام لکه پوستی ایجاد شده نمیدونم به درخت انجیر ویا به قرص مولتی ویتمامین اکتی وومن که دو روز خوردم حساسیت پیدا کردم یا چیز دیگه لطفا راهنماییم کنید ممنون بدون خارش هستند

1) amp chlorphenramin n=3
شبی یک عدد عضلانی
2) Tab fexofenadin 60 mg n=20
هر 12 ساعت یک عدد
3) flucinolone ointment n=1
روزی 2 بار به ضایعات

🙏
آمپول نمیشه زد به جاش قرص بخورم
🙏

قرص نوشتم ، اگر به تزریق آمپول ندارید ، اشکال ندارد ، فقط دیرتر ضایعات برطرف می شوند.

🙏
از اینکه پیام نبستید ممنون عاقبت بخیر بشین انشاالله ممنون خوب شد
🙏