ط.ا
عنوان :

dvt

متخصص قلب و عروق
سلام و عرض ادب و احترام
بیمار خانمی 74 ساله مبتلا به دمانس دارای محدودیت حرکت که از حدود 5 روز پیش دچار ادم یک طرفه در پای چپ از مچ تا انگشتان شده، تست دی دایمر گرفتیم و مثبت بود، با توجه به اینکه جابه جایی ایشون جهت انجام سونوداپلر سخت بود، با مشورت متخصص طب سالمندان از چهارشنبه گذشته ریوارکسابان 15 دو عدد در روز شروع کردیم( با gfr:40 )، ( قرار شد بعد از 5 روز با دوز 15 میلی در روز ادامه پیدا کند)
در حال حاضر ادم پا کمتر شده، جهت ادامه درمان چه دستور می فرمایید؟
الان سونوداپلر انجام بشه؟
سپاسگزارم

سلام وقت بخیر..چون تصمیم به ادامه درمان ضدانعقاد وجود دارد و سن مریض بالاست و خطر خونریزی وجود دارد..بهتر است یک مدرک جهت ادامه درمان وجود داشته باشد و سونو انجام شود..

چشم
🙏
اگر در سونو dvt مسجل شد، به همین روش درمان ادامه پیدا کنه؟

البته پرتکل درمانی در DVT حاد با ریواروکسابان 15 دوبار در روز به مدت سه هفته وسپس 20روزانه است.
البته باتوجه به سن بالای ایشان بعد از درمان سه هفته 15 روزانه کفایت میکند.

🙏
ممنون از زحمتی که متقبل شدین
بعد از سه هفته تا کی ادامه پیدا کنه؟
بعد از درمان دوز پروفیلاکسی نیاز هست؟
کراتینین هفتگی چک بشه؟
ممنون از وقتی که میذارین

معمولا دوره درمان کامل حداقل سه ماه است..بعد از دوره درمان کامل چنانچه بیمار تحرک ندارد و فاکتور خطر برای DVT مجددداشته باشد دوز پروفیلاکسی توصیه میشود.
نیاز به چک هفتگی کراتینین نیست

🙏
لطف فرمودین
خداوند به علم و زندگیتون انشالله برکت بده